Finale op 1-november tornooi van Hogerop Wolvertem Merchtem

Vandaag zijn we actief op het 1-november tornooi van Hogerop Wolvertem Merchtem. Het is een groot tornooi, met heel sterke ploegen uit elite reeksen, en interprovinciale reeksen.

We zijn er als de West Flames, maar spelen in de uitrusting van Club Brugge.

Christophe:

Vandaag waren onze meiden te gast op het hoog aangeschreven jongenstornooi bij HO Wolvertem Merchtem met 3 ploegjes. De U9 meisjes misten maar nipt de finale en verloren nadien hun laatste wedstrijd met 3-2 en werden zo 4de. De U10 meisjes speelden wel de finale maar moesten nipt de duimen leggen met 1-0. De U13 meisjes speelden verdienstelijke partijen met een quasi volledig nieuw elftal. De automatismen ontbraken soms. Op naar de volgende

novembertornooi_2018_results.pdf