Tornooiwinst voor U9 bij Sinaai Girls

We hadden zaterdag nog meegedaan aan het Internationaal Paastornooi Damesjeugd van Zulte-Waregem, en we hadden daar een tweede plaats behaald.

Vandaag gaan we naar het Paastornooi van de Sinaai Girls.

2015-sinaai-girls-paastornooi-inkom

 

De ploegen in onze reeks:

  • GFA Sinaai F
  • FC Dames Ternat
  • GFA Sinaai D
  • SV Zulte-Waregem
  • KAA Gent Ladies

2015-sinaai-girls-paastornooi-deelnemers

Onze eerste wedstrijd is tegen de thuisploeg: GFA Sinaai F. We halen het met 7-0. Veel scoren is de boodschap: tornooiwinst hangt af van het aantal gemaakte doelpunten.

Om een tornooiwinnaar te kunnen aanduiden bij een gelijk aantal doelpunten, is er ook een penalty-cup. Eerst moeten we penalties blijven shotten tot er per ploeg maar 2 speelsters overblijven. Die spelen dan de finale. Voor de KAA Gent Ladies zijn dat Jenna en Nora.
In de finale moeten ze nipt de duimen leggen voor de Sinaai Girls.

De tweede wedstrijd spelen we tegen FC Dames Ternat. Scoren gaat nu wel heel erg makkelijk: 11-0. We zijn goed op dreef.

Nog twee wedstrijden te gaan. Onze volgende tegenstander zijn de meisjes van SV Zulte-Waregem. In de tussenstand staan zij aan kop. Wij hebben al 18 doelpunten gemaakt, maar zij hebben er al 22. Ze hebben wel al een wedstrijd meer gespeeld.

De wedstrijd tegen SV Zulte-Waregem is een stuk evenwichtiger. Ze zijn de eerste ploeg die tegen ons kan scoren op dit tornooi. Het kost wat moeite, maar we winnen met 5-1.

Tornooiwinst is binnen: zowel SV Zulte-Waregem als wijzelf hebben nu elk 23 doelpunten gemaakt. Maar wij deden het beter bij de penalty-cup. En wij moeten nog één wedstrijd spelen; Zulte-Waregem heeft al 4 wedstrijden gespeeld. We hebben genoeg aan 1 doelpunt in onze laatste wedstrijd om alleen leider te worden.

De laatste wedstrijd is tegen GFA Sinaai D. Ze zijn maar met zijn vijven, zonder wisselspelers. Dus hebben ze allemaal elke wedstrijd volledig moeten spelen. Wij zijn vermoeid, maar zij zeker nog veel meer. En toch lukt het hen, als enigen, om 2 keer te scoren tegen ons: 9-2. Respect.

2015-sinaai-girls-paastornooi-winnaars

One thought on “Tornooiwinst voor U9 bij Sinaai Girls

Comments are closed.